vankerkt
A világ.

MENÜ
9 Tadic: Szerbiában jobban bánnak a kisebbségekkel, mint számos EU-tagállamban (gondola.hu)
Szerbiában jobban bánnak a kisebbségekkel, mint számos európai uniós tagállamban - jelentette ki Belgrádban Boris Tadic szerb elnök
18:27 Szigetközi motorosok adománya bőnyieknek (kisalfold.hu)
18:27 Nyelvtörvény: megkaphatja első büntetését a magyar párt (Kitekintő)
Az MKP kizárólag magyar nyelvű óriásplakátjaival megsértette a nyelvtörvényt, döntött a kulturális minisztérium illetékes bizottsága.
18:27 Az euró 1,2000 dollár alá gyengült (gondola.hu)
Az euró péntek délután fél hatkor az 1,2000 dolláros küszöbérték alá, 1,1993 dollárra gyengült a bankközi devizapiacon
18:27 Javított a Fitch a cseh kilátáson (orientpress)
Jobbnak látja a Fitch a cseh kilátásokat. A nemzetközi hitelminősítő stabilról pozitívra minősítette fel a cseh szuverén adósságszint kilátását, az A+ minősítés fenntartása mellett.
18:27 Legyen Ön is sikeres kereskedő (etarget.hu (x))
Ingyenes előadások, tőzsdetanfolyamok. Portfolio Tőzsdeiskola
18:26 Német László: Trianon sem tudta megfojtani a magyarság életerejét (inforadio.hu)
Trianon sem tudta megfojtani a magyarság életerejét, bizalmát hazájában és szebb jövőjében - mondta Német László nagybecskereki megyéspüspök a Trianon-emlékülésen pénteken a parlamentben.
18:24 Ötnapos közbiztonsági akciót indít a rendőrség Budapesten (inforadio.hu)
Közbiztonsági akciósorozatot indít a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A következő öt napban százzal több rendőr és ötven polgárőr ellenőrzi a budapesti aluljárók, főpályaudvarok, tömegközlekedési eszközök és a bevezető utak rendjét - mondta az InfoRádiónak Kalmár Tamás közrendvédelmi főosztályvezető.
18:22 Osztie Zoltán: Trianonra emlékezni nemzeti ügy (inforadio.hu)
Több száz ember részvételével tartott megemlékezést a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a Civil Összefogás Fórum a trianoni szerződés aláírása 90. évfordulójának napján a fővárosi Március 15-e téren.
18:21 Perpatvar a genetika atyjának eredeti kézirata körül (Múlt-kor)
A genetika atyjának, Gregor Mendel botanikusnak egyik eredeti kéziratán marakodnak leszármazottai, az Ágoston-rend, Németország, Csehország és Ausztria. A perlekedők a kézirat tulajdonjogán és őrzési helyén civakodnak.
18:21 Politikai alapon akarják leváltani a színigazgatót? Petíció és nyilatkozatháború (Színházajánló.hu)
"Olyan politikai szándékot érzek belefolyni az intézmény ügyeibe, ami mellett a versenyvizsga eredményét - s egyben a Tamási Áron Színházból való eltávolításomat - előre eldöntött játszmának látom" - írja Bocsárdi László, aki mellett petíció indult.
18:21 Még olcsóbb biztosítások (etarget.hu (x))
Kötelező, casco és lakásbiztosítások gyorsan, egyszerűen díjkedvezménnyel!
18:21 Újságírók a könyvhéten (emasa)
A csütörtöktől hétfőig tartó 81. Ünnepi könyvhéten ismét több szerkesztő, újságíró, médiamunkás kötetét mutatják be, többek között Lakat T. Károly, Kiss Tibor Noé és Cselényi László műveit. Az eMasa ajánlója.
18:21 Az európai adósságválság kockázatairól tárgyalnak a G-20 pénzügyminiszterei (MTI)
18:21 Adózatlan cigarettára költötte a családi pótlékot és feljelentést tett (HírTV)
Rablás miatt tett bejelentést csütörtökön este a Szabolcs megyei Rétközberencsen egy férfi, akit cigarettaárusok vertek át. A férfi ellen hamis tanúskodás miatt indult eljárás, a három adózatlan cigaretta - azaz kartonpapír - árus ellen jövedéki visszaéléssel kapcsolatban értesítik a vámhatóságot.
18:21 Gyurcsány: Orbán attól fél, hogy le fog lepleződni (Hírszerző)
Gyurcsány Ferenc szerint teljesen abszurd, hogy egy kormány csődközeli helyzettel riogat.
18:20 Kárpátalját is sújtja az ár (inforadio.hu)
Kárpátalja alföldi járásaiban péntek délutánig csaknem másfélezer porta és háztáji gazdaság, valamint több mint háromezer hektár mezőgazdasági művelés alatt álló terület került víz alá a térségben második napja tartó esőzések miatt. Az áradás a síkvidéki településeken okozza a legtöbb gondot.
18:20 Albérlet? Inkább saját lakás (etarget.hu (x))
Előtakarékoskodjon akár évi 72 000 Ft állami támogatással. Jelentkezzen!
18:20 NFM-államtitkár: a Malévvel és az M6-os autópályával összefüggő szerződések kivizsgálása legfontosabb (inforadio.hu)
A Malévvel és az M6-os autópályával összefüggő szerződések kivizsgálását nevezte legfontosabb feladatának a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára.
18:18 F1: Massa szerint nincs ok a pánikra a Ferrarinál (A5.hu)
Felipe Massa szerint a Ferrari képes lehet újra az idény elején mutatott erős formában tündökölni, mert biztos benne, hogy rájönnek a kisiklás okára.
18:18 Isten keze és az irapuatói csapás (1986, Mexikó) (focitipp.hu)
Európából elsőként a magyar válogatott kvalifikálta magát a vébére, a FIFA világranglistáján pedig a 3. helyen álltunk. "Mexikóban feltehetjük a koronát" - nyilatkozta Mezey.
18:18 Benítez lesz az Inter edzője (FigyelőNet)
Rafa Benítez lehet az Inter vezetőedzője, míg a spanyol szakvezető helyét Kenny Dalglish foglalhatja el a Liverpool kispadján.
18:18 A görögök maguk alatt vágják a fát (Napi Online)
18:18 Raiffeisen Lakáshitel (etarget.hu (x))
Hitelbírálati díj 0 Ft THM forint alapon 9,54%

Friss hírek:

 

7:40 Súlyos állapotban szállították kórházba azt a fiatal lányt,akit csütörtök este elgázolt a metró az Árpád hídnál.A metró dolgozói szerint a lány a szerelvény elé ugrott.

 

7:39 A szaksajtó ráugrott Kósa mondatára miszerint államcsőd közeli a helyzet.Egy biztos valóban nagy baj van!A hétvégén csontzene jön.

 

7:39 A britt és kanadai kormányzat eltérő véleményen van a globálisan bevetendő banki adóval kapcsolatban-jelentette be David Cameron, a londoni kabinet feje. Miközben a britek támogtnák az ötletet, a vezető fejlett és feltörekvő gazdaságokat tömörítő G20-on belül a különadó bevezetését, Stephen Harper kanadai kormányfő szerint a plussz pénzügyi teher helyett a szabályozás szigorítása lenne a megoldás.

 

Menü

Szavazás

Vigyázol-e a környezetedre?
nem
igen
Asztali nézet